Сватба в Балчик

Вашата мечтана сватба може да бъде организирана в нашия красив Ресторант в Балчик на самия морски бряг, като ние и нашите партньори можем да Ви съдесйтваме за разпределение на масите по Ваше желание, за избор на меню, кетъринг, изнесен ритуал в Двореца, приготвяне на торти, украса, музика и снимки.

Ние можем да Ви спестим всички нерви, излишен стрес, лутания, време и притеснения относно реализацията и организирането на Вашето сватбено тържество.

Доверете ни се за цялостната организация на Вашата сватба и бъдете сигурни, че тя ще бъде перфектна.

 

IMGL5673_edited.jpg

Да намерите правилното място за Вас е може би най-трудната стъпка в организирането на Сватбата. Опитайте се да мислите по-креативно!

Ако търсите нещо по-различно, то нашият Ресторант е точното място.

Предлагаме възможност вътрешната част на ресторанта да бъде затворена специално за Вас, за да се забавлявате спокойно с Вашите гости.

Масите могат да бъдат подредени по произволен, предпочитам от Вас начин.

Украсата също може да бъде направена по Ваш индивидуален избор.

Ние ще помогнем, с каквото е необходимо!

Менютата ни са индивидуални, за да може Вашата сватба да бъде уникална и различна според Вашите желания. Не предлагаме пакети.

Предлагаме предварителна дегустация на сет меню.

Свържете се с нас, за да Ви изготвим персонализирана оферта.

IMGL5498_edited.jpg

В днешни дни изключително актуални са изнесените церемонии. Те са много по-хубави, запомнящи се и освен всичко са и по-удобни.

Кетъринг и коктейлни хапки ще Ви бъдат необходими евентуално за две части от събитието - за Уелкъм дринк коктейла и за церемонията.

Ние ще се погрижим за това, като предлагаме - бюфетна маса за чаши и напитки, обслужващ персонал, коктейлни маси и хапки.

Разгледайте нашите кетъринг предложения.

Ако желаете да поръчате нещо по-различно за Вашия специален повод, моля свържете се с нас. С радост ще обсъдим и откликнем на Вашите идеи.

Можем да приготвим уникално красива торта по Ваш избор или наш дизайн, като сладко допълнение към Вашия приказен сватбен ден.

Всяка торта се изработва с особено внимание към детайла, което, в съчетание с изискания вкус, я превръща в едно сладко бижу.

 

viber_image_2021-08-25_14-33-20-169.jpg

Съдействаме за създаването на най-красивата украса на ресторанта и масите, която можете да си представите.

Нашите партньори

Работим с най-добрите професионалисти в категориите си и ще Ви предоставим възможността да
изберете с кой точно да работите. Ако сте перфекционисти, също като нас, ще Ви съдействаме предложим Dj , Фото и Видео заснемане и Украса.